Weboldalunkon sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek.

Menü

Hogyan újítsd meg a gyerekszoba falát 15 perc alatt?

Ha gyermeked van már biztosan észrevetted, hogy a gyerekszoba fala, de gyakran a többi helyiségé is gyorsabban koszolódik. Ráadásul a gyerekek gyorsan cseperednek, nem csak a cipőjüket, játékaikat, de a szobájuk dekorációját is gyorsan kinövik. Az ízlésük is gyorsan változik: Az egyik nap még nagyon jópofa egy mesés faldekoráció, másik nap már lehet, hogy valami nagyfiúsabbat szeretnének.

gyerekszoba falának színe és mintázata hatással van gyermekünk hangulatára, viselkedésére. Az élénk színek jó hatással vannak a gyerekekre, de nem szabad túlzásba esned! Sokkal célravezetőbb színes faldekorációkat, kiegészítőket választanod a gyerekszoba falára, mint teljes felületet harsány színekkel bemázolni.

Milyen egy jó gyerekszoba faldekoráció? Legyen vidám, sugározzon jókedvet, vigyen játékosságot a szobába, csaljon mosolyt a gyerekek arcára és természetesen feleljen meg életkorának! Rengeteg faldekoráció van jelen a piacon: keretezett képek, vászonképek, dekorbetűk, 3d dekorációk és egyedi falfestések.

Már évek óta hódít és töretlen a népszerűsége a falmatricáknak, faltetoválásoknak. Rengeteg stílusban, formában, mintában és színben létezik. Hogy mi is az a falmatrica? Öntapadó fóliára nyomtatott színes motívumok, melyek egyszerűen felragaszthatsz a falra és el is távolíthatod, ha meguntátok. Nem csak színes, de egy színből kivágott minták is jelen vannak a piacon, ezek faltetoválás néven terjedtek el.

A falmatricát könnyű felhelyezni: 15 perc alatt kész, nem jár piszokkal és a legkisebb családtagok is élvezettel segítenek a szoba átalakításában. Egy jó minőségű falmatricának az eltávolítása is egyszerű, nyom nélkül visszaszedhető, így ahogy nő a gyermeked újra és újra újabb motívumot helyezhetők fel a falra, anélkül, hogy újabb festésre vagy tapétázásra lenne szükség.

A falmatricával természetesen nem csak a kisbabák és kisgyerekek szobáját dekorálhatod, hanem tinik (sőt felnőttek) is találnak ízlésüknek, hobbijuknak, kedvenc sportjuknak megfelelő falmatricát vagy faltetoválást. Ha a te kisgyermeked is kedveli a dínókat vagy a lovakat, 6-7 éves koráig egy színes lovas, dínós falmatrica ajánlott. Később ez lecserélhető egy komolyabb, egyszínű, de a szivárvány bármely színében kapható faltetoválásra. Egy lovas faltetoválás vagy egy fa pedig akár a nappaliban is jól mutat.

A falmatrica sokoldalúan felhasználható, variálható: A falon kívül bármely sima és tiszta felületre felragaszthatod. A különböző motívumokat egymással kombinálhatod. Ugyanazt a faltetoválás akár több színben is megvásárolhatod, egymással variálhatod, sőt az egyes motívumokat akár szét is vághatod és elemenként felhasználhatod! A falmatricák remekül kiegészíthetők fotókkal, vászonképekkel vagy feliratokkal is.

A falmatrica még mindig trendi és látványos faldekoráció akár a gyerekszoba, akár otthonunk más helységét dekoráljuk vele.

Keresés